Duše má odlétá

Duše má odlétá

Anotace: Třeba tak jednou skončím...sebevražda...láska...

Jako obláček dýmu
vznáším se nad zemí.
Neměla už jsem sílu,
snášet utrpení.

Letím za tebou.
Naposled se loučím.
Jsem už jen mlhou.
S životem končím.

Duše má odlétá.
Kam asi poletí?
Všechna krev odtéká.
Letím do podsvětí.

Konečně mrtvá jsem.
Něco mám v ruce.
Lísteček se vzkazem,
že miluju tě...
Autor Baladona, 25.06.2006
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: Ped111ro, pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle básnička je nádherná...

06.02.2007 17:47:00 | Mary.Cocaine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí