Mat

Mat

Anotace: Inspirace Pratchettem, nemohla jsem si pomoct:)

Když mrak Slunce v závoj svůj zahalí,
a klidná tvář pomalu siná,
Trpký jed vína číš zakalí,
Pak už jen chladný kov, krajina stinná.

Temnou hrou v kostky prý baví se Bohové,
Osud však přehrává šachové partie,
Černá čí bílá, ty chvíle jsou zlomové,
...A lidská figurka málokdy přežije.

Život se může zdát prodejnou děvkou,
špinavou, zbitou, však duši má křehkou,
Kruté hry osudu často je obětí,
která se neblíží pohádkám pro děti!
Autor Algernoon, 25.06.2006
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravdivá partie šachu

25.06.2006 23:44:00 | ni.va

hefký.. a smutný.. a tak..

25.06.2006 18:19:00 | Barushca

velice tvrdě leč je to pravda

25.06.2006 17:30:00 | Pavel Kotrba

Hm..on takový je...on se nezdá...

25.06.2006 17:01:00 | ZZuzkAA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí