jen pro tu chvíli...

jen pro tu chvíli...

Anotace: pro mého andílka...

Jen pro tu jedinou chvíli

Jen pro ni nechat čas plynout,
jen pro ni nechat cestičku si k srdci vinout.

Jen pro ni nechat vítr hrát si s pramínky Tvých vlasů…
Jen tiše koukat na pohyby v polích kukuřičných klasů…

Jen pro tu chvíli dát duši volnost,
jen pro tu chvíli neomezovat svou hravost…

Jen pro tu chvíli jedinou-nechat se rozmazlit něžností světa…
Autor sportackaverunka, 25.06.2006
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí