Slyším, vidím, cítím

Slyším, vidím, cítím

Anotace: Naštěstí

Slyším smutné melodie
slyším je zas a znova,
slyším pod okrajem
ze sna Pilátova.

Vidím poslední večeři,
vidím Jidáše,
vidím chystající rozepři,
jako v životě našem.

Cítím pach krve
cítím ho všude,
cítím teď teprve,
co pro mě Bůh znamená v životě.
Autor Barushca, 25.06.2006
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

divná, a to začínala tak zajímavě. škoda

29.07.2006 22:45:00 | ni.va

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí