Nenávist

Nenávist

Anotace: a může být i hůř?

Nenávist

Nejhorší je, když přestaneš žít,
Je to sice jen pauza, ale nutí tě jít hloubš.
Hluboko, tam, kde jsi ještě nebyl -
a pak ještě dál, až začneš nenávidět.
Nenávidět sebe a své okolí,
je to lehké, vždyť všichni říkají,
 že to nebolí.
Autor FeaTir, 26.06.2006
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí