Básně jsou jen slova k vyjádření pocitů

Básně jsou jen slova k vyjádření pocitů

Anotace: úvaha

Básně hravé se být zdají,
ale i smutné příběhy tají.
Nekonečné příběhy o naplněné,
či nenaplněné lásce,
o tom, jak život těžký je
a často bývá v sázce
o dětech šťasných a těch které
jsou týrány
o tom, že pachatel je neznámý.

K čemu vlastně slova jsou
vždyť nás jen matou,
každý si musí sám
najít svou cestu zlatou.

Pravda a skutečnost jsou beze slov.
Autor takova, 04.01.2005
Přečteno 484x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí