O jezeru a kalendáři

O jezeru a kalendáři

Anotace: ...

Čas kolem pospíchá
Mílovými kroky
Dávno už není to
Co na začátku sloky
Dávno už neplatí
Co říkali nám včera
A voda z úpatí
Už vtéká do jezera

Čas kolem pospíchá
Dnes leden zítra září
Člověk div nedýchá
A kalendář se tváří
Že vše je v pořádku
Čas smrti i čas zrodu
Než skončíš pohádku
Už máš jít do důchodu

Jsme kapky nadějí
A pohání nás víra
Že všichni vítězí
A nikdo neumírá
Že svět se nezboří
A jezero se ztratí
Z vrcholku pohoří
Jsme rázem na úpatí

Čas kolem pospíchá
A bere vše co může
Odnese bolesti
Smíření krev i růže
Odnese pohoří
A zbývá jen ta víra
Že kdo se vynoří
Snad nikdy neumírá
Autor Petrik78, 27.06.2006
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: m-maybe, Sunny
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí