Bolest

Bolest

Anotace: Co jsem jednou cítil...

Cítím ji,
v celém těle,
líbám ji,
v koutku duše,
nenávidím ji,
v ten pocit,
závidím ji,
v touze po úsvit,
přijímám ji,
v hodinu poslední,
nezklamu ji,
v rouše beránčím,
odpouštím ji,
a říkám slovo „ Bolesti…“
Autor Láďa, 28.06.2006
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí