Padám únavou

Padám únavou

Anotace: ... fakt ...

Jsem unavená, jak už dlouho ne,
nepomohl ani týden dovolené,
co o vánocích jsem vloni měla.
Ach, kdybych tu do noci neseděla.

Jdu pro kávu, snad mě vzpruží.
Ženské dřou tu. A co muži?
Hledám hrnek. Ten hezký se slonem.
A teď to kafe. Rychle, tak honem!

Vrátný za zády rachotí už klíči.
Tento styl práce mě vážně zničí.
Cítím, fakt cítím, jak mírně vadnu.
Až přijdu domů, do vany padnu.

Pro knížku sáhnu, svíčky si zapálím,
v teploučké vodě chvilinku posedím.
A psaní básniček, jestli mi pomáhá?
No jéje! Aby ne, pryč už je únava.

:o))
Autor Mirčaa, 04.01.2005
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí