Náš Svět

Náš Svět

Anotace: ***

Náš svět je přesně takový,
jaký ho chceme mít
tím,že ho vnímáme můžeme
o něm snít.

Skutečnost je však jiná
co jednomu se krásné zdá
na to se druhý sotva podívá.

Někdo jej černobíle vidí
a netuší,jak sám sebe šidí
jiný v záři barev duhy
myslím,že lepší je být ten druhý.
Autor takova, 05.01.2005
Přečteno 474x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí