slunéčko sedmitečné -beruška

slunéčko sedmitečné -beruška

Anotace: popis berušky

bylo jednou jedno slunéčko sedmitečné
hlavičku mělo jako kapka deště
teček mělo sedm
oči však jen dvě
vzala jsem ho na ruku
vylezlo nahoru
odlétlo také nahoru
věděli jsme věděli
že se můžeme jít koupat
bude nádherné počasí
tak honem do bazénu
ve vodě je to příjemné
už nemyslete na
slunéčko sedmitečné
Autor Lucka Erbenová, 29.06.2006
Přečteno 583x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Paráda :-) Berušky miluju :-)

29.06.2006 21:42:00 | Miléne Marguerite

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí