Úsměv

Úsměv

Anotace: proste usmev....

Úsměv vždy potěší,
duše tak prázdné,
úsměv vždy potěší,
když někdo zklame.
Věř, že nejsi jediný kdo se usmívá,
jen to spousta lidí ukrývá.
Proto usmívej se vždy, když to jde prosím,
ať můžu říct, že v sobě tvůj úsměv nosím.
Autor Janica, 29.06.2006
Přečteno 590x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí