Znám

Znám

Anotace: Bylo mi řečeno, že to má trošku dekadentní ráz. Inu - posuďte sami.

Znám tu bolest, znám ten strach,
kdy z květů setřu hvězdný prach.
Hedvábí vyperu v krvi nemluvňat,
a usuším ho na dešti - možná, snad.
Znám tu zášť, znám ten vztek,
kdy zamořím vodu všech řek.
Vypustím netopýry z lidských duší
a povím jim víc než se sluší.
Autor Temeraire, 29.06.2006
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo...trocha dekadence by tam byla.....máš pravdu

29.06.2006 15:12:00 | Harr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí