Smrt iluzí

Smrt iluzí

Anotace: ...možná až moc kruté...:)

Lidská nízkosti
denně tě potkávám
a trpím v uzkosti
jsi všude, kam se podívám-

v mdlých očích lidí
co pochodují v stádu
než hrdě hlavy zvednout
tak drží se snáz v zadu!

Na odiv dává se dnes průměrnost
a tupost davu velí
zvířecí pudy- sebrat svou kost
je pro vás život celý

Kde perutě by mohly růst
a cíle hrdé
jen nicota se valí z ust-
prázdnota všude

Když vidím tento hovad sněm
chce se mi zvracet
než dál jít s nimi a žít v něm
budu se stokrát vracet
zpět k duši své-
-zasněné...
Autor had, 30.06.2006
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vážně se mi líbí tvůj styl... :D

PS: díky za komentáře :-)

18.11.2006 00:15:00 | Doriana Marková

Jo, ten světobol...

15.09.2006 09:45:00 | Daniel S.

Jo, ten světobol...

15.09.2006 09:44:00 | Daniel S.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí