Tsunami

Tsunami

Anotace: nemá smysl anotovat..

Kdosi neznámý rozhodl,
krutou hru že zahraje.
Místo, včera plné krásy
prázdnotou teď zívá.

Kouli velkou vlnou nahradí
místo kuželek lidi dodá.
Lidstvo malou šanci má,
marně pomoc hledá.

Karty rozdal podivné,
všechna esa sobě ponechal.
Že nikdo nechtěl hrát
ten krupiér nevnímal.

Jen hrstce šťastlivců
žolíka do dalšího kola dal.
Přidal trochu naděje
všechno ostatní jim vzal.

Vyděšen pohledem na zkázu,
tolik ublížit přece nechtěl.
Netuší co vlastně provedl
vždyť si chtěl jenom hrát...
Autor Modrý Adept, 05.01.2005
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí