Bolest v zahradě

Bolest v zahradě

Anotace: Tohle jsem nepsala já, ale vždy se mi to hrozně líbilo...

Nádherný ráno a ptáci zpívaj.......
...a stromy v zahradě šumí,
na lavičkách sedí a tulí se k sobě......
...holka - vlasy svázaný a hlavu položenou na kolenou.
A nepřítomný pohled a oči plný slz.
Svět je špinavej a zlej...
A pohledy lidí, co zvědavě zkoumají unavené tváře
a jizvy na srdcích.
Zvednou se a chodí ulicema....
...a jehla v ruce a slzy v očích...
...bolest v srdci a pláč...
...tak už zase - naposledy....
...kolikrát už??
A holka sedí, ve tváři úlevu a úsměv...
...a svět je hned fajn...
...a už vůbec ne tak černej, jako ráno.
Sedí na lavičkách...zvednou hlavu jen občas...
...a hledaj...už zase ta známá bolest v srdci
a v hlavě sluvka :
"dneska už naposledy..."
Autor Neverr, 01.07.2006
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí