Den Blbec

Den Blbec

Anotace: hahaha

Také se vám to někdy stává,
že den žádná sláva,že den blbec máte,
už ráno,když vstanete z postele
tváříte se kysele a může být i neděle?

Obloha pro smog vidět není,
venku se všichni čerti žení
na co sáhnete se nedaří,
auto nabouráte hned v garáži.

Chce se vám brečet,máte vztek
nejraději by jste se vším sek.
Každý asi takový svůj den máme
důležité je,že druhý den se
zase usmíváme.
Autor takova, 05.01.2005
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí