Nelze pochopit...

Nelze pochopit...

Anotace: myslím že ta básnička říká vše, ten kdo jí (mě) nechápe, nepochopí dokuď sám se nebude cítit jako já tehdy když jsem ji psala...

Kdo lásku dal a nezískal
ten mě opchopí,
kdo kdo pomoc chtěl a byla mu odepřena
ten mě pochopí,
kdo na všechny myslel a sám byl zapomenut
ten mě pochopí,
kdo smát se chtěl a jen plakat mohl
ten mě pochopí,
kdo mlčel i když křičet chtěl
ten mě pochopí,
kdo radil cestu a sám bloudil
ten mě pochopí,
kdo otevřel dveře všem a před zamčenými stál
ten mě pochopí,
kdo i větru naslouchal a jen do větru mluvil
ten mě pochopí,
kdo měl lidi rád a samotou obklopen byl
ten mě pochopí,
kdo žít chtěl a umíral
ten mě pochopí...

...zůstávám nepochopena...
Autor Jarra Wen, 01.07.2006
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí