Slovíčka Takove pro radost

Slovíčka Takove pro radost

Anotace: ...doufám :o)))

Směje se ráda
Hledá i strádá
Utíká osudu
Pak střílí na nudu
Nebo zahání smutek
Či krášlí ji dobrý skutek

A určo je s Takovou
prima jít na svíčkovou :o)

Háčkuje něhu
ze závoje střapatého sněhu

Proklíná i touží
Bosou nohou v louži
Sluníčko ve vlasech
Ranec štěstí na zádech

Ať Tě Tvá cesta těší
Ať Radost s Tebou běží
ve všech příštích dnech ...
Autor Beepat, 05.01.2005
Přečteno 989x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí