Pozdní lítost

Pozdní lítost

Anotace: Cesty života jsou nevyzpytatelné, lidé se setkávají a rozcházejí....

Pozdní lítost

Až někdy někde....
v příštím životě až budu žít...
Já si Tě, lásko má bývalá,
opět najdu -
a nenechám si Tě
nikdy nikým vzít!

A zradu už ode mne,
prosím, nečekej!
Tu chybu znova dělat nebudu!
Žít spolu byl náš velikánský sen...
Zasáhla ruka osudu?

Vše bylo jinak,
než na první pohled zdá se být...
Ta vina nebyla jen vina moje
a já bych Ti toho tolik chtěla vysvětlit...

Kdysi slib dali jsme si společný...
pokud se naše cesty rozejdou,
že po letech,
až stáří kĺepat bude na dveře,
sejdem se spolu
NAPOSLED ještě jednou.

Jak odhadnout ten správný čas?
Kde sílu vzít udělat první krok...?
Že přicházejí nemoci a úmrtí,
je holý fakt....
Budeme-li ještě dlouho váhat,
nemusíme to setkání
už vůbec stihnout!!
Autor Theara, 03.07.2006
Přečteno 445x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy stačí ke spackání života jediný špatný krok. Kolik z nás to prožilo. Moc výstižné.

30.04.2007 08:44:00 | rozymera

Život utíká mílovými kroky. Kdybychom tak věděli, zda jsou nějaké příští životy?

25.02.2007 23:04:00 | manama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí