Narodil se mi syn

Narodil se mi syn

Anotace: Doufám, že se bude líbit a že se vyjádříte

Potkalo mě ohromné štěstí, nezměřitelná radost, narodil se mi syn. Je krásný, zdravý, budu ho bránit před vším špatným na světě. Mám takovou radost, že přijímám práci, kterou pro její bezvýznamnost nikdo nechce dělat. Jde o zlikvidování nějakého úředníky. Prý bude ve tři ráno na Karlově mostě.
Je příjemná teplá noc. Nikde žádná auta. V této chvíli nejvíce na mě dýchá ta krásná starobylost Prahy. Jsou vidět krásné hvězdy.
„Tamta bude tvoje synečku.“ Konečně vidím toho úředníčka. Rychle to vyřídím, ať můžu domů za rodinou.
Nikdo nikde. Vrhám se tedy na něj a škrtím ho. Brání se víc, než jsem čekal. Poslední pohyby a nejdůležitější dokonáno. Tělo házím do řeky a vše je hotovo. Všimnu si, že na zemi leží dva prsty ruky, která se připletla pod strunu. Zvedám je a vkládám do kapsy. Budou mi připomínat ten krásný den, kdy se narodil můj syn.
Autor JvB, 03.07.2006
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: danaska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jistě toto de napsat asi opravdu hlavně na základech černého humoru, ale humorně myšleno to snad ani nebylo :)

10.07.2008 12:34:00 | JvB

Hodně černý humor, ale pro ne. Já ho mám docela ráda.

09.07.2008 13:51:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí