Utéct

Utéct

Anotace: Tahle básnička je součástí jedné takové povídky(?), kterou sem taky dám, později.

V zápěstí zelené nitě,
utéct pryč rychle a hbitě,
utéct pryč z života, ze světa,
ze špíny, z hnusu,
roztrhat všechno na tisíc kusů,
utéct pryč, zabouchnout dveře,
Vzdát se víry
a propadnout nevíře,
nevíře v sebe,
nevíře v nebe,
v peklo, v tenhle svět
a nejde, nejde vzít to zpět!
Autor Vik, 06.01.2005
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí