Pár slz

Pár slz

Anotace: ...

Pár slz tak na nebe psát,
a s osudem si hrát.

Zastavit se nad věčnou nadějí,
a navždy usnout v zápětí.

Vidím tu krásnou vílu,
co dodá ztracenou mi sílu.

Vidím vládce ohnivých skutků,
vidím lidi co se uzavřely do věčného smutku.

všem světlo naděje září,
osňuje mojí tváři...
Autor Lukika, 06.01.2005
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí