Čas na moment zpomalil se

Čas na moment zpomalil se

Anotace: ...

Zastavil se čas,
po pažích ti stejká krev,
neni to možné,
je ti chladno,
a mokré rukávy se lepí na kůži,
je to snad lůza, která tě mate,
je to snad můza,
která je ze sna,
díváš se na zemi,
hledíš si do tváře,
pak v klidu si klekneš,
a je to asi poslední co zmůžeš,
kolem blesky jen září
a ty hledíš teď na ně,
tobě již ublížiti nemohou,
tak se jen klaníš.

Někde v dáli se ozvala vrána,
či havran to křikl?
Je to však hrůza,
podívati se ke dnu.
Neni již návratu,
neni ti pomoci,
tobě se dostalo,
boží to žalobci.
Autor Gabriel17, 05.07.2006
Přečteno 220x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí