Obyčejná holka

Obyčejná holka

Anotace: jak kdy :))

Tak strašně statečná
Utíkat stejně není kam
Někdy tak zbytečná
Sobě si připadám

Prý hodně citlivá
S vůli pevnou
Vůči starostem odolná
Schopna znovu a znovu
po pádu se zvednout

ohnivé znamení
pod vlivem marsu
a tygrem
v čínském zvěrokruhu

Jiná tak jako všechny jiné
prostě jsem svá
a z toho plyne
že jsem jen Jinak obyčejná
Autor Jitka, 05.07.2006
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale vôbec nie si obyčajná už len preto že píšeš pekné básne

06.07.2006 07:34:00 | pretorius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí