A s čím jste spokojeni???

A s čím jste spokojeni???

Anotace: ...

Pravou či levou kráčíme vpřed,
nikdo však neví,
kdo je ten vřed.
Každý řekne,
co blb touží slyšeti,
nikdo však nevidí
co chtějí,
jste pouhé panenky!
Autor Gabriel17, 06.07.2006
Přečteno 195x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí