Poslední polibek smrti

Poslední polibek smrti

Anotace: Vstříc nepřátelům v krvavém objetí...

hrou svalů
napínaných až k prasknutí
šelma skočila
netušící oběť
poslední chvíle slávy
než tlapy mělce dopadnou
drápy políbí krk
zavije kulka
a nebeská šelma
k zemi spíc padá
k tělu své kořisti
ve svorné jednotě
poslední vzdech
ozvěna bolesti
Autor Jats, 07.07.2006
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké...

07.07.2006 18:03:00 | Dimi

do ted nějhezčí obraz smrti jaký jsem tu četl

07.07.2006 16:40:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí