Barvy

Barvy

Anotace: ...

Rudá a modrá, bílá a černá,
každý vidí kdo jen zpívá,
je ta víra avšak ta pravá?

Kdo může vědět,
že rudá ta myšlenka,
byla tak špatná,
a sytě modrá,
jak obloha čistá má přání upřímné?
A barva pleti,
že rozlišuje dobré od špatných?
Jest lží,
že vše poznáš pohledem
či z předvolební propagandy.

Nikdo neví,
koho volí a
kdo se naň usmívá z
volební kandidátky.

Jest mnoho pravd a
žádná není pravou.
Autor Gabriel17, 07.07.2006
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí