Nechci Ti ublížit...

Nechci Ti ublížit...

Anotace: pro nekoho, koho miluju....

Nechci ublížit Tvému srdci ani Tvé duši…
kdo ví, co to na mě mé srdce zkouší…
Našeptává mi a ponouká můj chtíč…
je jako ďábel, co z mých citů splétá bič.

A já se bojím, aby Ti jím ten ďábel neublížil,
kdo ví, proč nás Bůh už dřív k sobě nepřiblížil.
Snad, že jsme si tolik podobné…
Snad proto, že nic není náhodné…

Snad pro mě, snad pro Tebe…
i přesto-zůstanem´ tu pro sebe…?
Autor sportackaverunka, 07.07.2006
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná milostná báseň...

07.07.2006 22:17:00 | Muji

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí