Tělo z plakátu vzdychá..

Tělo z plakátu vzdychá..

Anotace: píšu pro Tebe..

vysvlékli Tě z minula
do světel přítomnosti
-Venuše,
přes dar duše obnažená
do laciného
vzdechu

Venuše,
Snad osud Ti obkresluje
ňadra do lesklých
deníčků
Anonymních očí

vyhaslých chtíčem
-prázdnota rybníčků

Už nepatří Ti strach
-z podpostelí
Rozdalas ho
Na přání
V doprodeji
Ach Venuše,
Neplač,schovám Tě
-v mlze
zadýchaných
výloh

Venuše,
zůstaň krásnou!
v tichu-kdo vytuší?
pár stran už chybí
Kdo by je hledal!

jsi
a zůstaneš
Venuší
Autor Art Brasi, 07.01.2005
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí