VERŠOVANÁ ZAMYŠLENÍ

VERŠOVANÁ ZAMYŠLENÍ

Anotace: -

Život

A život plyne dál podoben vodě

Klidnou hladinu střídají vlny

Po dni jak moře rozbouřeně

jiný přijde zas, třeba slunný

 
Miluji

Trápím se,  v hlavě kolotoč

Mám tě rád, ani nevím proč

Co okouzlilo, zaujalo mou duši?

Snad to nebo ono,  jen se tuší

 

Večer

Každý den končí večer

Někdo v tom čase snívá

Spokojen, rozněžněn,

snad nad sklenkou piva

Lepší než kdyby brečel

raději ať falešně zpívá

 
Vzpomínání

Vzpomínky, dar stvořitele nám do vínku

To hezké se časem ještě hezčí zdá

Vzpomínky na: školu, lásky,  maminku
Autor RU 82, 20.10.2011
Přečteno 201x
Tipy 2
Poslední tipující: malá slečna, Judita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí