Vendelín (Dneska má svátek ...)

Vendelín (Dneska má svátek ...)

Anotace: -

Vendelín se uměl prát. No, spíš věděl dostávat rány a to mají lidi rádi.

Hlavně ti, kteří jimi nešetří. Dneska měl v ringu veliké štěstí, dnešní den si užil ...

___

Vendelín je klasa,
přepral by i sfingu.
Sní pět kilo masa
a je zpátky v ringu.

„V kolotoči pěstí
dneska nezahynu!
Potkalo mě štěstí,
soupeř podleh vínu …“

 

(zvukovou podobu básničky najdete na mém webu ...)
Autor Rudyamon, 20.10.2011
Přečteno 308x
Tipy 6
Poslední tipující: E.T.Jane, divoska_jaja, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí