O pravdě

O pravdě

Anotace: Pravda...sympatická holka....ne pořád..

Víš, pravdo, ty ale dokážeš být někdy pitomá,
říkáš, že tě mám unést, ale řekni, kdo na to má,
jsi tak skutečná, dokážeš tím dokonale otrávit,
co se durdíš, nechci lhát, jen si tě sem tam upravit,
vím, že jsi pouze jedna,
chci ti jen občas na kráse přidat,
někdy určitě ano, ale nemůžu se ti
stále na milost vydat,
nebuď tak upjatá, půjč mi slova, co se k tobě nehodí,
trvej na nich, snad mě tvá zarputilost neshodí,
život není jen o tobě, nebuď tak sobecká,
nemůže být celý rok jen tvá sezona lovecká,
ve své podstatě tě mám rád, snad mi rozumíš,
jsem rád, že tu jsi, vždyť tak krásná být umíš,
ale někdy, bohužel, dokážeš být nevhodná,
no tak, pravdičko, buď ke mě holka hodná.
Autor smudlinek, 08.07.2006
Přečteno 220x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

... roztomilej? ... já nevím o čem byl :-) ... za párrr

05.04.2007 07:39:00 | Marcella

... jsem zpolkla víčko od citronády ... to asi tím ..... jak ji ředím vínem ...

07.02.2007 20:02:00 | Marcella

Zajimave jsi to tema pravdy rozepsal a uplne Ti rozumim.

16.09.2006 18:40:00 | janewe

Jdu vařit, dočtu si tě odpoledne...pá :-)

10.07.2006 11:15:00 | no

...ty seš teda dobrej :-))) Pravdičku občas upravit ...a přitom ji pořád mít! No, chlap, já vím ;-)

10.07.2006 11:14:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí