Strach

Strach

Anotace: Strach... ten nejhorší společník...

Tichým krokem kráčí strach,
pevnou botou víří prach.
Škvírou ve zdi hledíš tiše
a raduješ se ze své skrýše.
Nemluvíš a dech se krátí.
Strach odešel, zas se vrátí.
Tvář máš bledou, srdce buší,
strach za rohem triumf tuší.
Na srdce ti padá tíž,
strach je stále, stále blíž.
Utéct chceš a nevíš kudy,
strach je kolem, brání vchody.
Tichým krokem strach dál kráčí,
tupá bolest neomráčí.
Smrti vstříc své kroky važ,
před strachem se neschováš!
Autor SusanNortonova, 08.07.2006
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné, až na ten konec, vím o čem to je - ale v posledním verši by to chtělo asi jen otázku...

13.08.2006 18:54:00 | koloušek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí