!!!!!!! ZHNUSENÍ NOVYM LITEREM !!!!!!!

!!!!!!! ZHNUSENÍ NOVYM LITEREM !!!!!!!

Anotace: -

Literu ste dali na prdel
Tohle je podpásovka
Je to vážně zádrhel
Jak rozšlápnutá krovka

Kupředu to měl bejt krok
Zatim jen zpět velký skok
Čert vem ten pokrok
Za tohle nakopat rozkrok

Opravdu jsem zhnusen velmi
Dělali to retardovaný šelmy
K tomu není vážně slov
Na vaše hlavy vyhlašuji lov.

A vůbec to nezachrání
Ani nepřítomnost anotace
Je to ale aspoň malá reparace
A já se zas stáhnu do ústranní.

xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD
Autor Johny Styx, 20.10.2011
Přečteno 290x
Tipy 17
Poslední tipující: ZENITZERO666, Jeff, E.T.Jane, Rezkaaa, Učitel, čas.běží, strašidýlko-střapatý, Leedram, whiolet
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí