Výčitky

Výčitky

Anotace: Pro přítele :( který si zažil mnoho! A ja jen doufám, že vše překoná!!! Zapomenout, zapomenout.... to se řekne lehce... (ale ty víš!!!!!)

V odlesku Slunce, mezi střepy věčných snů...
Zračila se nádhera, čeho?!
Vzpomínek na tichá rána...
Štěstí z doteků...
Smutek z rozchodu...
Vše měnilo se v nové!

V měsíčním svitu
V záři promarněných dnů...
ukazoval život jaký byl...
Bezvýznamný, takový, aby se lehce promarnil.
stále se vracím k tvé tváři
a večně promítám si těch pár vět.
Smrt na začátku života a bolest trvající mnoho let.

V dráze osamělé hvězdy
V jasu její bezcenosti
Ukazuji, co jiní nevidí.
vstříc konečné výjímečnosti...
Tam, kde Chiméra mě nechytí
Autor Gwladus, 08.07.2006
Přečteno 529x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takové věci nepiš. Máš potenciál... zdržuji se dalšího komentování.

27.07.2006 17:53:00 | jarynbacin

Nádherná slovíčka, nádherné vazby slov ...

13.07.2006 17:15:00 | melebele

čtu tvou báseň stále znova
a když si uvědomím,
před jakou skutečností stojím
mě prostě chybí vhodná slova
tak jen říkám
četla jsem, snad rozumím...

08.07.2006 20:31:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí