Boj proti smrtonosným silám

Boj proti smrtonosným silám

Anotace: vím, takhle asi ne, ale mám fakt potřebu to napsat

Objevíš v sobě něco jako boj
jakoby Tvé srdce bylo bojištěm
existuje ale světlo

světlá stránka je tak maličká a slabá
stránka malomyslnosti se zdá drtivá
nic není předem ztraceno
musíš uvěřit v malé světélko

život je silnější než smrt
světlo je silnější než tma
láska je silnější než nenávist

neoblékej si smuteční šat
udělej všechno, co můžeš
není to snadný boj
vede ale k životu a osvobození
a Ty chceš světlo
Autor mamina, 08.07.2006
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to pravda. Nikdy se nemá nic vzdávat.
Já se jednou prala, až mi došel dech a málem jsem o všechno přišla. Naštěstí to dopadlo dobře.

09.07.2006 11:11:00 | evazjersina

dost zajímavý obsah

08.07.2006 22:34:00 | ni.va

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí