Pro zítřek ještě žiju

Pro zítřek ještě žiju

Anotace: -

Zavřela jsem jedny dveře,

už neohlížím se zpět..

Otevřel mi někdo nový svět

Prošla jsem tmou a doutnám,

ale už nejsem na kolenou..

Doufám v jisté vize,

ty co v dlaních svírám jemně

Pokorně přijmu i zimu,

změnu chladivou

k odpočinku připravenou

 

A Slunci opět pokloním se k ránu

 
Autor Agniezka, 20.10.2011
Přečteno 230x
Tipy 14
Poslední tipující: hatlapatla, Kars, Kapka, Hazentla, Lota, J's .., j.c.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí