Zrcátko

Zrcátko

Anotace: stačí se jen podívat pořádně

Spadl mi do oka kousek skleněný
střípeček malý jen
to malé zrcátko, co v oku pálí
mi rozjasnilo den

Vidím teď všechno zblízka
tak nějak barvitěji
má duše už není nízká
a srdci je veseleji

Někdy nám stačí kousek malý
a život změní obrátky
střípky vzpomínek on složí
poskládá je jako korálky

Už nemusím se ohlížet
chci dopředu jen jít
a kousek malý zrcátkový
do paměti si uložit
Autor mamina, 09.07.2006
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí