Podzimní rozcestí

Podzimní rozcestí

Anotace: -

Jedeme spolu,

Ale každý na jiné frekvenci.

Nelze se přeladit.

Nechci.

 

Koukám se z okénka.

Za ním upadající podzim.

Tu krajinu najednou nepoznávám.

Je šedá a únavná.

 

Ticho s ozvěnou.

 

Rozdrobíš pár vět.

Zametu je svým hm.

 

Hm.

Ticho na druhou.

 

Uspávající lhostejnost.

Nad začínajícím koncem.

 

Chce se mi spát.

Zavřít oči.

Probudit se do rozkvetlé zahrady

minulosti.

Kdy i ticho bylo krásné.

 

Kdy život byl dolce.

 

Jak dál?

Doprava,

nebo

Doleva?
Autor innominata, 20.10.2011
Přečteno 377x
Tipy 4
Poslední tipující: Víla, malá slečna, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí