Zde múzy musí dožít?

Zde múzy musí dožít?

Anotace: -

Proč nás nutíš zoufat
Nahrát se a vložit
V technickém tagu
múzy musí dožít?

Kde jste klidná modra?
Kde skromný prostor literu?
Nezbývá mi nic
než prostě se sebrat
a jít do sběru
Autor zoufalec, 20.10.2011
Přečteno 302x
Tipy 1
Poslední tipující: Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí