nuda tak sem něco složil

nuda tak sem něco složil

Anotace: -

vísosti,

vaše hranice tuposti,
nemá nikdy dosti,
a já už mám dost ve mě řvoucí zlosti,
zlostí mě skřípou kosti,
ve mě už není špatka zdvořilosti,
ctnosti?
to jsou jen zbytečnosti,
stát se sám sobě kořistí,
svých neřestí,
jít naproti štěstí,
chybovat se ti mstí,
v parku na lavičce listí,
zjistí,
že je podzim a zbystří,
nabrousí ostří,
na zimu síly šetří,
v únoru problém větří,
před svým prahem si vytři,
pak se vychči,
bordel..v hlavě mít už nechci,
žít bude lehčí,
realita tvrdší,
pády na hubu měkkčí,
hlupákova hloupost čím dál větší,
Zemi budoucnost menší a menší
Autor wrest14, 20.10.2011
Přečteno 212x
Tipy 2
Poslední tipující: Liška76
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí