On

On

Anotace: -

po nocích mě sleduje stín

postává za rohem

a klepe u mých dvěří

bojí se pánvičky s palačinkou

a mele něco o Milanovi a pokru

vydává divný zvuky

myslím, že se schoval na chodbě ve skříni

a brousí

brousí

nějak se dostal do bytu

funí mi pod postelí

vyťukává na topení melodie z filmů

pouští vodu

a dívá se

 

jsem s ním sama

jestli nepřijdeš.

 
Autor Lucijena, 21.10.2011
Přečteno 240x
Tipy 7
Poslední tipující: Agniezka, drsnosrstej kokršpaněl, Lucijena
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí