Mé nesmrtelné duše

Mé nesmrtelné duše



Po tmě


takřka hned


zažívám svůj vlastní svět


takový,


jaký neměl být.


V rozletu


upletu si podkolenky


ze semínek


Ibišku.


Ty pak v podbřišku


ohrnu


a amulet,


jež složil jsi mi v rukou


neochráním.


Nemám na to dech. 


V rozkvětu,


jako bys nečekal,


že voníš svým vlastním pylem


vypadáš náhle


omámen.


Kdokoli se přiblíží


odeženu ho


od čarokrásných 


kopřiv, pálících


znesvářené duše.


Protože, tuše


jsem ta, které touží


po bolesti


svých vlastních nesmrtelných duší.


zejících do prázdna


ve snaze dokázat,


že nejsou


jen semínka


tvého prachu...

Autor Demotivovná Dezorientace, 21.10.2011
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: Demotivovná Dezorientace
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí