Dýkou mi pohlaď srdce

Dýkou mi pohlaď srdce

Anotace: -

1) Dýkou mi pohlaď srdce

a řekni jednu sladkou lež,

jsem blond a ne blbá,

ty pravdě neujdeš!

 

2) Dýkou mi pohlaď srdce

a řekni jak jsem nudná, hloupá, trapná, troufalá,

lituji hořce chvíli, kdy jsem tě poznala.

 

3) Dýkou mi pohlaď srdce

a řekni, že žít tě se mnou prostě nebaví,

že z falše všude kolem,

mi rozum churavý.

 

4) Dýkou mi pohlaď srdce,

dnes už naposled.

Zavřu oči, tak bodni !

Těším se na ten let.
Autor Mersii, 21.10.2011
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí