Změna literu - prvotní reakce

Změna literu - prvotní reakce

Anotace: -

No ty vole


no já čumim


co to tady koníte??


Z básniček jste udělali


nepřehlednej blogýsek:-@


Kde jsou vzkazy?


Kde komenty?


No ty vole


no já čumim.


Kde to chytnout za koule?!!


Tomu teda nerozumim.


Anotace total v píči


začnu zase cinkat klíči.


Vim kdo koho sleduje.


Ale od koho mám typ?


Možnost vrznout si sem fotku


vypadá tak jako vtip.


A jak je to s odstavcema?


To si z nás snad střílíte.


Místo řádku nového


mám odstavce velkého:DDD


Navíc koukám


problém s časem


mám 23:05


za to vy koumáci máte


dávno druhej den.


psáno 20.10. 2011 23:05


 
Autor ZENITZERO666, 21.10.2011
Přečteno 298x
Tipy 10
Poslední tipující: E.T.Jane, Necelá, jondys, Pablo Kral, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí