Být básníkem

Být básníkem

Anotace: -

Být básníkem psala bych verše
ať lék jsou čela na bolest,
na rozpálené volám střeše
jen císaři dej, co jeho jest 

Být oráčem co hvízdá brázdou
v slunci když se leskne pluh
podám dlaň ať je ti hrazdou,
tam zavěs co má dostat Bůh
Autor j.c., 21.10.2011
Přečteno 445x
Tipy 20
Poslední tipující: Sima, TetaKazi, modrá..., Kars, Zasr. romantik, Mbonita, Jana M., Agniezka, labuť, Lota, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí