Nemůžu...

Nemůžu...

Anotace: -

Vy víte.. Nadrapla jsem během 2minut. Prostě jsem nasr….

 

 

.

Vlna vzdoru a naštvanosti

se ve mě spustila

Modrá duše se mi zhroutila

Kultivovanost, přehled…

- prostě mě to bavilo

I z toho důvodu

bude ještě dlouho bolet,

že hodně z běžného

s novým Literem nesvedu.

Omlouvám se tvůrcům

co se jistě snažili

a dali si s tím práci

Ale nemůžu za to,

mě tím zpražili

A mám sto chutí napsat

S… vám na to…

 -----

Omlouvám se,

ale já jsem tak naštvaná,

že nedokážu být uvědomělá

ani rozumná. Snad se uklidním…

A svá slova přehodnotím…

Doufám….

Ale teď si prostě zoufám

.
Autor E.T.Jane, 21.10.2011
Přečteno 230x
Tipy 18
Poslední tipující: kasparoza, la loba, Gabrielle, Pablo Kral, modrá..., CORONATION, Radek.oslov.Šafárik, nejsembásník, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí