každý si nese svůj kříž

každý si nese svůj kříž

Anotace: -

Každý si nese svůj kříž.

Peklo není bída ani nouze,

peklo je naše vědomí, naše svědomí,

naše vina, která je vždy blíž,

když máš pocit, že nemůžeš už padnout níž.

Peklo je pravda.

Hořká pravda.

Kterou znáš jen ty.

Blíží se, když ti síly ubývaj a tvé masky smyslu pozbývaj.

Každý si nese svůj kříž,

proto bychom si měli odpoustit,

a být jeden druhému blíž.

Tak mi odpusť.
Autor Svatule, 21.10.2011
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí