Hostina na ledu

Hostina na ledu

Anotace: -

Snadných cílů jako dopitých sklenic
Minula lež svůj cíl,
věř..
Každému jeho díl
Snažím se pravdivě nahlížet
na každý kus mého bytí
V jednotě, tam
kde lásku cítí
..žebrák i král
Bál by se jen blázen zůstat pozadu
V přerodu země, lásky, lidstva
Místa jsou již pevně danná
A v náručí objímám svůj chrám
Bytí dar
Lásku a pocit štěstí rozdávám
do všech koutů světa
Etepa středu slunečního třpytu
V letu poznám svůj klid
Nový svět v otevřené bráně
Na zmrzlé trávě Ti sluneční hostinu přichystám

Chceš ?

 
Autor Agniezka, 21.10.2011
Přečteno 227x
Tipy 27
Poslední tipující: E.T.Jane, Maryje..., hatlapatla, Bambulka, TetaKazi, Radek.oslov.Šafárik, Kars, Paulín, James Libustka, labuť, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí